Personal training

For men

3 redenen op met mij te werken

IMG_9404

Sterk en een fit lijf, met hoog libido?

Dag man, durf jij jezelf eerlijk in de spiegel aan te kijken? Is jouw gedrag in lijn met wie je wilt zijn? Als je dit leest ben je waarschijnlijk geïnteresseerd om iets aan je gezondheid te doen.

Je bent bereid om regelmatig géén zin te hebben om met mij te trainen, maar je komt tóch!

Onze gezondheid is ons grootste goed. Als jij iets aan je gezondheid wilt veranderen moet je waarschijnlijk het tegenovergestelde doen van wat de meeste mensen doen. Daar is lef, geduld en doorzettingsvermogen voor nodig!

We gaan samen te werk met een kracht trainingsschema. Ik houd voor jou je progressie bij.

Als je consistent blijft trainen worden dezelfde lasten na een tijdje minder zwaar, neem bijv de squat. Die 100kg squat is niet minder geworden: Nee, jij bent sterker geworden. En daar gaan we naar toe trainen. Sterker worden op alle gebieden: Je lichaam, je spieren, je mind!

Resultaat behalen in een unieke outdoor omgeving!

Laten wij zelf onze verantwoordelijkheid weer nemen: zelfverzekerd, daadkrachtig, doen, beschermend, gedreven en respectvol!

Dave
Dave
Klant Personal training
Lees verder
Wat ik persoonlijk heel prettig vind aan jou is dat je bepaalde dingen in mij hebt losgemaakt, waarvan ik niet dacht dat ik ze in mij had. Jij hebt door zo weinig direct tegen mij te zeggen, zoveel ruimte in mij vrij gemaakt om toch die stap te zetten en het te proberen. Mijn dank is groot!
Marcel
Marcel
Klant Personal training
Lees verder
Wouter weet hoe hij een lichaam in shape moet brengen. Hij weet zeer veel oefeningen voor elke specifieke spiergroep en verrast me iedere keer weer met een nieuwe uitdagende workout en passend voedingsadvies.
Bram
Bram
Klant Nature Food
Lees verder
Mijn lichaam voeden in plaats van vullen. Dat is wat Wouter me heeft laten inzien. Niet bezig zijn met calorieën maar met het maken van bewuste keuzes.
Previous
Volgende

Tarieven