'back in nature'

Outdoor Gym

plek waar mannen werken aan een sterk lichaam 

Ik train mannen naar meer spiermassa! Sterk, fit en zelfverzekerd!

3 redenen om met mij te werken:

Totaal aanpak voor mannen!

Training & coaching voor mannen. Ik begrijp mannen dus ik train mannen! Geen quick-fix, gewoon het eerlijke proces wat we samen gaan bewandelen!

Betrouwbaar

Ik ben fit, sterk en vitaal. Je hebt dus een coach die het pad al bewandeld heeft en weet wat er te doen staat!

Simpel

Ik maak de trainingen , jij voert het uit. Moeilijker wordt het niet.

Keep it simple

Ben jij wie je wilt zijn?

Stop jij als het moeilijk wordt? Doe jij wel eens dingen die je lastig vindt? Als jij fitter en zelfverzekerder wilt zijn, moet je bereid zijn regelmatig dingen te doen die minder leuk zijn maar het dan tóch doen!

Ben jij het ook beu om altijd weer last te krijgen van je lichaam na een lange dag werken? Wil jij jouw fit en sterk lichaam weer terug zoals eerst? Ook jij kan dit. Het hoeft niet perfect, maar je mag het wel gaan doen!

Personal training & groepstrainingen speciaal vóór mannen, dóór mannen. Back in Nature biedt op 2 locaties outdoor kracht & conditie lessen aan. Wekelijks worden er nieuwe trainingen gegeven, gefocust op kracht, conditie, houding en techniek. De ideale formule voor een sterk en fit lichaam. 

Eindelijk krijg je weer die complimenten van je dierbaren, eindelijk weer zelfverzekerd en met trots de dagen door, zonder pijntjes. 

Hieronder zie je het groepslesrooster. Je kunt de trainingen volgen in Hooge Mierde op de Spartelvijver en in Eersel in de Groeituin. Personal training kan ook op beide locatie. Neem contact op!

e7c3ae8a-d706-4ca9-b406-272d2ef034f5

Deelnemen aan de groepslessen? Koop hier jouw strippenkaart

Tóch Personal Training?

Sterk en een fit lijf, met hoog libido?

Dag man, durf jij jezelf eerlijk in de spiegel aan te kijken? Is jouw gedrag in lijn met wie je wilt zijn? Als je dit leest ben je waarschijnlijk geïnteresseerd om iets aan je gezondheid te doen.

Je bent bereid om regelmatig géén zin te hebben om met mij te trainen, maar je komt tóch!

Onze gezondheid is ons grootste goed. Als jij iets aan je gezondheid wilt veranderen moet je waarschijnlijk het tegenovergestelde doen van wat de meeste mensen doen. Daar is lef, geduld en doorzettingsvermogen voor nodig!

We gaan samen te werk met een kracht trainingsschema. Ik houd voor jou je progressie bij.

Als je consistent blijft trainen worden dezelfde lasten na een tijdje minder zwaar, neem bijv de squat. Die 100kg squat is niet minder geworden: Nee, jij bent sterker geworden. En daar gaan we naar toe trainen. Sterker worden op alle gebieden: Je lichaam, je spieren, je mind!

Resultaat behalen in een unieke outdoor omgeving!

Laten wij zelf onze verantwoordelijkheid weer nemen: zelfverzekerd, daadkrachtig, doen, beschermend, gedreven en respectvol!

9b2d44a6-4af8-4714-bedd-5ada81d102f8
IMG_5368

"Uniek en exclusief"

Mijn doel is om jou de verantwoordelijkheid terug te laten nemen over je gezondheid. Ik bied jou handvaten voor een bewustere levensstijl.

Jij gaat zien dat je weer in je kracht komt te staan. Je lichaam laten lopen als een geoliede machine!

Ook vind ik het belangrijk om in onze moderne en technologische wereld de kracht van onze natuur niet te vergeten en te verwaarlozen.

Ik zie een krachtige combinatie tussen ons drukke en hectisch leventje en de rust van onze natuur.

Ik leer jou graag hoe je met outdoor kracht trainingen, pure voeding, het koude water en de kracht van onze ademhaling heer en meester wordt over jouw eigen lichaam!

Mijn missie is dan ook om jou te helpen naar een gezonde en krachtige levensstijl!

Mijn gouden regel:

Beweging, de natuur, voeding en verbinding is hetgeen wat ons drijft en een positieve invloed heeft op onze gezondheid! Minder bewegen, minder natuur, minder voeding en minder verbinding heeft een negatieve invloed op onze gezondheid! Doe meer van wat de massa minder doet!

Door zoveel mogelijk de elementen van de natuur te omarmen in jouw leven, des te meer positieve energie je zal voelen stromen, des te meer gezondheid en geluk je zal ervaren!

 

Heb jij de zelfdiscipline om in beweging te komen en verandering te brengen in jouw gezondheid en keuzes waar je dagelijks voor staat? Dan ben ik diegene die je daarbij kan helpen!
Bij mij beweeg je buiten, maak je kennis met mijn visie en werken we aan jouw doelen.

 

Enjoy de ‘Nature Lifestyle’

 

IMG_5392

Klaar om te beginnen?

Ik neem mijn verantwoordelijkheid. doe jij dit ook?

Ben jij dit? “Ja, ik ga eindelijk het heft in eigen handen nemen. Ik neem mijn eigen verantwoordelijkheid en ik ga werken aan mezelf. Ik ben me ervan bewust dat ik het zelf moet doen. Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen. Ik vraag hulp bij een professional die mij gaat helpen om te werken aan mijn conditie, kracht, weerbaarheid en dagelijkse keuzes op het gebied van mindset en voeding!

Ik ga er voor!”