Groepstraining

For men

Groepstrainingen: WOD

IMG_9394

groepstrainingen

Dé plek waar mannen werken aan een sterk lichaam. Zware gewichten tillen, sprintjes trekken en sparren over het leven! Wil jij ook bij deze schaarse groep mannen horen? Dat kan ;)!

Een groepstraining in de Groeituin of de Spartelvijver met mannen. 

Samen trainen en samen de lasten dragen, elkaar helpen en motiveren. Train altijd onder begeleiding van trainer Wouter. Elke week weer een nieuwe training! 

Jezelf leren kennen en jezelf ontwikkelen. Je gezondheid verbeteren, doelen nastreven, samenwerken, relaties opbouwen en eigen keuzes maken!

 

Adres Spartelvijver:

Weeldsedijk 1, 5095 EC Hooge Mierde

Adres Groeituin Eersel:

Postelseweg 185, bungalow 6

5521 RD Eersel

Dave
Dave
Klant Personal training
Lees verder
Wat ik persoonlijk heel prettig vind aan jou is dat je bepaalde dingen in mij hebt losgemaakt, waarvan ik niet dacht dat ik ze in mij had. Jij hebt door zo weinig direct tegen mij te zeggen, zoveel ruimte in mij vrij gemaakt om toch die stap te zetten en het te proberen. Mijn dank is groot!
Marcel
Marcel
Klant Personal training
Lees verder
Wouter weet hoe hij een lichaam in shape moet brengen. Hij weet zeer veel oefeningen voor elke specifieke spiergroep en verrast me iedere keer weer met een nieuwe uitdagende workout en passend voedingsadvies.
Bram
Bram
Klant Nature Food
Lees verder
Mijn lichaam voeden in plaats van vullen. Dat is wat Wouter me heeft laten inzien. Niet bezig zijn met calorieën maar met het maken van bewuste keuzes.
Previous
Volgende

Tarieven

Strippenkaart

10 strippen

100,-

Lesrooster