FAQ

Veel gestelde vragen

meest gestelde vragen:

Ja natuurlijk, een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend en we nemen dan meteen een kijkje in de sportomgeving van Back in Nature en de ‘Nature Gym’.

Jazeker, na ons kennismakingsgesprek gaan we verder met het maken van jouw persoonlijk trainingsplan, rekening houdend met jou beginsituatie en mogelijkheden. Op elk niveau kunnen we starten, zowel met trainen als met de eerste stapjes richting de juiste voeding.

Tijdens ons traject heb jij zelf veel inspraak in jouw aanpak. Iedereen leert weer anders en op een andere manier. Door de juiste vragen te stellen komen wij samen tot jouw meesterplan. Het is absoluut niet nodig om de hele dag bezig te zijn met voeding en calorieën tellen. Bij mij leer je juist ‘wat’ en ‘wanneer’ je voeding tot je neemt in plaats van alleen het aantal calorieën en hoeveelheid.

Ja, in overleg kunnen we alles bespreekbaar maken. De investering kun je in zijn geheel of in delen voldoen.

Trainen met gewichten is niet essentieel. Spiertraining daarentegen wel. We kunnen onze spieren op verschillende manieren trainen, ook zonder gewichten. We gaan samen op zoek naar trainingsmethodes die bij jouw wensen passen. Dat kan met klein materiaal, met lichaamseigen oefeningen of een heerlijke training in het bos met de mountainbike of een wandeling en/of joggen gecombineerd met oefeningen.

Bij een medische achtergrond adviseren wij altijd eerst om in overleg te gaan met je huisarts om de mogelijkheden te bespreken. Zijn advies is leidend. Als we samen aan de slag gaan worden er met alle beperkingen rekening gehouden.

Disclaimer: ik ben geen medici, overleg altijd medicijn gebruik of andere medische aandoeningen. Samen komen we altijd tot een oplossing