Nature food

Kijkje in jouw koelkast

Samen nemen we letterlijk een kijkje in je koelkast. Voor welke keuzes sta jij dagelijks met betrekking tot voeding. Onze gezondheid is belangrijker dan ooit. Hetgeen wat wij dagelijks in ons lichaam stoppen is vaak dramatisch. Ik ga jou helpen de juiste producten in huis te halen voor een gezonder leven.

Afvallen, gewicht en energie;

Een onderwerp die vaak voorbij komt aan de keukentafel of op feestjes. Wat weten wij er eigenlijk van? Niet het favoriete onderwerp van velen maar wel broodnodig dat hier meer kennis over gedeeld wordt zodat we allemaal een stukje kunnen bijdrage aan onze ‘gezonde ik’.

Ik zal een beeld schetsen waarom het voor jou interessant kan zijn om eens verder te kijken dan het ‘nummer op de weegschaal’, de focus op minder eten of de hoeveelheid calorieën ansich.

Lichaamsvet zien we vaak als het nutteloze flubberende lichaamsdeel. Kilo’s die je elke keer mee moet sleuren en overbodig spek waardoor we onze kledingkast moeten vernieuwen en veranderen. Iedereen heeft zijn eigen beeld erbij.

Vet heeft echter een belangrijke en nuttige functie en is net zo dynamisch weefsel als je andere organen. Net als die organen, die allemaal een rol hebben in jouw lichaam, hebben vetcellen dat ook. Medisch gezien voldoet het zelfs aan de definitie ‘orgaan’.

Net als elk orgaan, kan vetweefsel goed of slecht functioneren. Net als bij elk ander orgaan word je ziek zodra het niet meer goed functioneert.

Wil jij hier meer over weten? Neem jij je eigen verantwoordelijkheid? Dan is dit helemaal voor jou!

nature food

Voedingsplan

129,-

eenmalig